Recent Comments

Print This Post Print This Post

Messing around with my site appearance

If the site looks a little “broken” at the moment, that’s my fault. I decided it would be interesting to try a new(ish) option for WordPress called “widgets” which, in theory, will make it easier for me to customize the layout of my site. Before I can do that, I have to be using a widgets-compatible WordPress theme. The one I’m experimenting with now is called “WP-Andreas09“.

UPDATE:  I’ve restored most of the basic site structure, but I’m still missing some content (E.G.: the Google news feed, the recent comments block, the image from my gallery).  I’ll finish that up sometime in the next few days.

Technorati Tags: , ,

2 comments to Messing around with my site appearance

  • Art

    I’m looking to use this same WP theme and Ultimate Tag Warrior as well but am having some display problems. When I click a tag I lose most of my layout with the content going all the way to the left and one side bar shifting down, while the other disapears completely. Did you run into anything like this?

    Thanks for your time,

    http://foobooz.com/index.php?tag=coupons

  • Greetings, Art! I haven’t run into the specific problem you are describing.

    I’m using the “Automatically include primary tag links…After Content” setting, and have not edited the Andreas09 theme itself for UTW.

    Looking at the source for the page at the URL you gave in your comment, I *think* you are missing a few </div> tags: something is not quite right with your divs in any case. That’s one thing I’d check out. Another thing is that it appears you have the UTW tags appearing twice: once at the end of each post with the title “Labels”, then at the beginning of each post with the title “tags” and surrounded by an h3 (heading) tag. Maybe you have automatic tagging turned on in UTW *and* also edited your theme to manually add the UTW code?

    Sorry that I can’t give you a better answer 🙁

Leave a Reply

%d bloggers like this: